Skip to content Skip to footer

19.avgus

SRO UNDRGROUND

LOST & FOUND, SUDBEAT, EINMUSIKA RECORDINGS

Stereo Underground veoma je svestran i inovativan u svom domenu, što ga čini jednim od najtraženijih umetnika na Progressive House i Melodic Tehno sceni današnjice.

Ovaj vrhunski producent, kompozitor i edukator iz Tel Aviva delio je štand sa John Digweed, Lee Burrdige, Guy J, Danny Howells, Hernan Cattaneo i mnogim drugima. Suosnivač je najveće muzičke škole u ​​svojoj zemlji “BPM College” te odatle nosi i  epitet edukatora.

Njegovi avangardni instrumentali govore više od reči, a pored svoje originalne muzike, Stereo Underground je objavio zvanične remikse za Sama Paganinija i D-Nok & Beckers.

Debitantski EP “Endless Sun” bio je najuspešnije izdanje na Hernan Cattaneo imprint “Sudbeat” u 2016 godini, a„Northern Lights“ na „Lost&Found“ Guy J dostigla je 3. mesto na Beatportovoj top 100 listi.

Njegova traka „Flashes feat. Sealine” postala je progressive haus himna širom sveta. 

Godine 2019. objavljuje svoj debitantski album “The Art of Silence” za jednu od najprestižnijih izdavačkih kuća “Balance Music”. Album sadrži jedanaest pesama koje prikazuju njegovo bogato muzičko putovanje i široku perspektivu zvuka i života. Godine 2021. Stereo Underground sarađuje sa D-Nox i dostiže broj 1 na top 100 Progressive House listi sa “Dolby”.

Linup

FSival info